fbpx
Oplevelser i fjordlandet

Stillevandretur i skovene omkring Herthadalen

Kobl af fra stress og jag, og kom med på en skøn stille-vandretur i Skovene omkring Herthadalen ved Sagnlandet i Lejre. Der vil være fokus på vinteren der gik, den lyse tid vi går i møde, og DIG.

🍀Stillevandring i Herthadalen // 7,5 km i jævnt terræn🍀

🍀Lokal guide // Mindfullness øvelser🍀

🍀Bål-kaffe og sødt til // fælles hygge 🍀

Pris: Kr. 275,- kr. pr. person inkl. uddannet mindfullness & lokal guide, bålkaffe / The, lidt sødt til, tæpper & siddeunderlag findes ved bålplads. Maks 14 pladser på denne tur

Tag med på denne hyggelige og afslappende stillevandretur i Herthadalen. Tag afsted alene eller del oplevelsen med gode venner, kolleger eller familie.

Et farvel til vinteren og goddag til sommeren byder på refleksion.  Hvad er bedre end at gøre det i naturens rammer? Skovenes dybde, træernes storhed, et væld af dufte og lyden af dyreliv og bladene i skovbunden.

Vores dygtige guide sætter rammerne for dit kig tilbage på vinteren der gik, frem på den lyse tid der kommer og hjælper med øvelser, der sætter fokus på dig og din indre ro – for dig selv og sammen med andre. Efter ca. 2,5 times skøn vandretur i skovens forskellige landskaber tager vi plads ved bålet for at finde varme, lave bålkaffe eller en kop the.
Vi afrunder sammen turens oplevelser og du kan herefter blot nyde naturen, flammerne, den brandvarme kaffe og lidt sødt, til bålets knitren.

Turen er inklusiv facilitering af turens indhold v. uddannet mindfullness guide, bålkaffe / the, lidt sødt til, tæpper og siddeunderlag ved bålet.
Turens guide er den Lejre-lokale Mette Holmbjerg , uddannet mindfullness instruktør, lærer og naturmenneske. Mette driver mentorvirksomheden ’Human Leading’. Hun har mange års erfaring i facilitering af mindfulness og meditation både privat og i undervisning.

Da denne tur primært foregår i stilhed, bedes du lade din hund blive hjemme.
Børn og unge er meget velkomne, når de forstår at stilheden er et præmis.

Mødested: I bunden af parkeringspladsen ved Sagnlandet. Gratis parkering. Tag evt. cyklen med i toget til Lejre station og cykl de sidste 3,5 km ned ad den skønne Ledreborg alle, mod Ledreborg slot.

Varighed: ca. 3,5 time inkl. pauser og bålkaffe/the – 7,5 km i roligt tempo.

Sværhed: 2 ud af 5 vandrestøvler, alle kan være med. 🌱

Medbring: Tøj & sko efter vejret til en aktiv tur, en fyldt drikkedunk og evt. en snack til turen.

Arrangør: Fjordlandet Outdoor & Human Leading

Spørgsmål stilles til Lars på telefon 5389 0585

☀🌤🌲 Velkommen udenfor! ☀🌤🌲

Scroll til toppen
Kontakt os

Ring 5389 0585 eller skriv til os via formularen.