Oplevelser i fjordlandet

Smag på Fjordlandet – Herslev Bryghus

🎄🌼AKTIVE SMAGSOPLEVELSER I FJORDLANDET – VANDRETUR TIL HERSLEV🎄🌼

Kom med på denne hyggelige og aktive smagsoplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land. Skøn guidet vandretur til Herslev bryghus via Kælligehaven ad Fjordstien langs nordkysten ved Boserup skov, til kattinge og Kattingeværket. Nordpå til Herslev strand og slutteligt stik syd mod Herslev by og det skønne bryghus. Vi bydes indenfor i de autentiske rammer hos Herslev bryghus hvor vi får en kort introduktion til stedet, historien og deres brug af lokale råvare ifm. både brygning og madlavning. Efterfølgende nydes en lækker frokost af lokale råvarer fra området, efter sæsonen. Med frokosten kommer en lokal øl/vand efter ønske og lidt sød til dessert.

Vores lokale guider sikre dig maksimal nydelse uden fokus på vandrekortet og krydrer turen med indblik i de lokale steder og historier. Undervejs kommer vi forbi alsidig natur, søer og velbevarede landsbyer.

Pris: Kr. 475,- kr. pr. person inkl. the/kaffe inden afgang, en lokal guide som viser vejen og samtidig fortæller om området der passeres, i passende doser.lokal guide, fælles vandring, En kort beretning om klyngesamarbejdet i “en del af herslev”, Herslev bryghus, dyrkning og brug af lokale råvarer i dagligdagen, en let frokost af lokalproducerede råvarer efter årstiden med lokal produceret øl/vand efter ønske + lidt sødt til dessert.

Efter frokosten er det muligt at tage bus 207, som holder foran bryghuset, tilbage til Roskilde havn og Roskilde Station. Eller tilkøbe transport til Roskilde havn for kr. 45,- per person, som kører 1 time efter frokosten er serveret.

Mødetid: kl. 9:15
Mødested: Roskilde Havn, vindeboder 7. Tæt på Roskilde station og med gratis parkering på havnen.
Varighed: 4,5 time inkl. pauser og frokost – 11,5 km i afslappet tempo.
Sværhed: 2 ud af 5 støvler
Medbring: Tøj & sko efter vejret til en aktiv tur, en fyldt drikkedunk og energibarer ved behov.

Arrangør: Fjordlandet Outdoor & Herslev bryghus

Reservation kræves og klares via “Book nu” knappen.

Spørgsmål stilles til Lars på telefon 5389 0585

☀🌤🌲 Velkommen udenfor! ☀🌤🌲

Scroll til toppen
Kontakt os

Ring 5389 0585 eller skriv til os via formularen.