Kom ud og oplev den fantastiske nationalpark på egen hånd
Lej udstyr her

Til lands og til vands

Sikkert afsted

Fælles oplevelser

Lej dit udstyr hos os

Det er ingen sag at komme ud i den skønne nationalpark på egen hånd, til lands og til vands. Vi har det nødvendige udstyr til at I kan komme sikkert afsted – og hjem igen. Vi har kun nyt udstyr af den helt rigtige kvalitet og har fast udlejningsstation ved Roskilde havn. Ønsker I at opleve andre dele af Nationalpark Skjoldungernes Land er vi mobile og bringer gerne udstyret ud til jer. 

SUP

Det er ingen sag at komme ud i den skønne nationalpark på et paddleboard. Fjordlandet Outdoor har det nødvendige udstyr til at I kommer godt afsted –og hjem igen. Har du allerede styr på Stand Up Paddling og har enten deltaget i vores SUP intro kursus eller har erfaring et andet sted fra, kan du leje paddleboard og alt udstyr til en skøn tur ud i Nationalpark Skjoldungernes Land. Vi har fast udlejningsstation ved Roskilde havn og er mobile hvis I ønsker at opleve andre dele af Nationalpark Skjoldungernes Land.
Priser
2 timer kr. 200
4 timer kr. 325
Hel dag kr. 425
Weekend / Uge - kontakt os

Klik på book nu knappen nedenfor og udfyld formularen med dine ønsker til leje af SUP udstyr.

BOOK NU

Cykler

Fjordlandet outdoor udlejer cykler til alle som vil være aktive og selv tage på tur i Nationalpark Skjoldungernes Land. Sammen med cyklerne medfølger hjelme og andet nødvendigt udstyr og vi leverer hvor I ønsker at starte og slutte turen.

Vores kvalitets mountainbikes er en garanti for en god og sikker oplevelse og vi kan derfor tilbyde en fantastisk tur på nye lækre 29′′ cykler fra Merida. Luftaffjedret forgafler og hydrauliske skrivebremser er med til at sætte en høj standard. Vi har alle størrelser og ca 40 stk. på lager. Perfekt til en aktiv tur på MTB sporet eller i skoven på stierne.

Vores Citybikes med kurv, lås og lygter gør det nemt at komme rundt og fungerer perfekt som bycykel eller turcykel på lette stier og veje. De passer alle med en højde på 135cm eller mere.

Ved større udlejninger, tilbyder vi levering/afhentning efter aftale, alle steder på Sjælland.
Priser
2 timer kr. 200
4 timer kr. 325
Hel dag kr. 425
Weekend / Uge - kontakt os

Klik på "Book nu" nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til cykel leje.

BOOK NU

Udlejning af udstyr til Havkajak

Havkajakker

Fjordlandet Outdoor udlejer havkajakker til både nybegynderen og den øvede via "hjælp dig selv" princippet. Kajakudlejningen er til tider ubetjent og giver alle større fleksibilitet og lavere lejepris. Når du lejer en havkajak følger der svømmevest, pagaj, og spraydeck med. Kajakkerne kan søsættes umiddelbart ved udlejningsstedet. Kajakken har to vandtætte stuverum, så du kan få plads til både madpakken, liggeunderlaget eller hvad du ønsker at medbringe. Skal du have noget med som ikke kan tåle vand så anbefaler vi at det kommer i en plastikpose.

Oplåsningskode får du på sms og der betales via mobilepay eller kontant.

Kajakudlejning giver frihed til præcis den oplevelse i nationalparken som I har lyst til.

Priser havkajak
2 timer kr. 200
4 timer kr. 325
Hel dag kr. 425
Weekend / uge - kontakt os

Priser toer kajak
2 timer kr. 300
4 timer kr. 425
Hel dag kr. 525
Weekend / uge - kontakt os

Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til leje af havkajak.
BOOK NU

Sit-on-top

Det er ingen sag at komme ud i den skønne nationalpark i en Sit-on-top kajak. Fjordlandet Outdoor har alt nødvendigt udstyr til at I kan komme godt afsted – og hjem igen. Sit-on-top kajakker er gode til små udflugter i nærområdet. Skal I på længere ture er det havkajakkerne I skal have fat i. Vi har 1 personers kajakker, hvor der sagtens kan sidde mindre børn sammen med voksne. Ved vores udlejningsstation på Roskilde havn har vi det hele og bringer gerne udstyret til jer, hvis I ønsker at opleve andre dele af Nationalpark Skjoldungernes Land.

Priser
2 timer kr. 200
4 timer kr. 325
Hel dag kr. 425
Weekend / Uge - Kontakt os

Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til leje af sit-on-top kajak.

BOOK NU

Scroll til toppen

Udlejning

Er du interesseret i at komme ud i Nationalparken på egen hånd og ønsker at leje udstyr kan du udfylde vores formular.

Kontakt os

Ring 5389 0585 eller skriv til os via formularen.