Oplev den fantastiske nationalpark på Cykel

Til lands og til vands

Sikkert afsted

Fælles oplevelser

Cykeludlejning og Mountainbike finder du bedst hos os

Det er ingen sag at komme ud i den skønne nationalpark på egen hånd på cykel. Vi har det nødvendige udstyr til at I kan komme sikkert afsted på enten turcykel eller mountainbike. Vores udstyr er nyt til hver sæson og af den helt rigtige kvalitet. Vi har fast udlejningsstation ved Hedeland men ønsker I at opleve andre dele af Nationalpark Skjoldungernes Land er vi mobile og bringer gerne cykler eller MTB’s ud til jer ud.

Cykler og Mountainbike

Fjordlandet outdoor udlejer cykler til alle som vil være aktive og selv tage på tur i Nationalpark Skjoldungernes Land. Sammen med cyklerne medfølger hjelme og andet nødvendigt udstyr og vi leverer hvor I ønsker at starte og slutte turen.

Vores kvalitets mountainbikes er en garanti for en god og sikker oplevelse og vi kan derfor tilbyde en fantastisk tur på nye lækre 29′′ cykler fra Merida. Luftaffjedret forgafler og hydrauliske skrivebremser er med til at sætte en høj standard. Vi har alle størrelser og ca 40 stk. på lager. Perfekt til en aktiv tur på MTB sporet eller i skoven på stierne.

Vores Citybikes med kurv, lås og lygter gør det nemt at komme rundt og fungerer perfekt som bycykel eller turcykel på lette stier og veje. De passer alle med en højde på 135cm eller mere.

Ved større udlejninger, tilbyder vi levering/afhentning efter aftale, alle steder på Sjælland.
Priser
4 timer kr. 250
Hel dag kr. 425
Weekend / Uge - kontakt os

Herunder kan du nemt, ON-LINE booke dine cykler. Er du i tvivl, ting eller skriv gerne til Henrik 29370852. Vores cykeludlejningspartner er Hedeland MTB og det vil fremgå på din booking.

BOOK ONLINE HER

Scroll to Top
Kontakt os

Ring 5389 0585 eller skriv til os via formularen.