Oplev den fantastiske nationalpark på Cykel

Til lands og til vands

Sikkert afsted

Fælles oplevelser

Cykeludlejning og Mountainbike finder du bedst hos os

Det er ingen sag at komme ud i den skønne nationalpark på egen hånd på cykel. Vi har det nødvendige udstyr til at I kan komme sikkert afsted på enten turcykel eller mountainbike. Vores udstyr er nyt til hver sæson og af den helt rigtige kvalitet. Vi har fast udlejningsstation ved Roskilde havn med alle cykeler. Ønsker I at opleve andre dele af Nationalpark Skjoldungernes Land er vi mobile og bringer gerne cykler eller MTB’s ud til jer ud.

Cykler og Mountainbike

Fjordlandet outdoor udlejer cykler til alle som vil være aktive og selv tage på tur i Nationalpark Skjoldungernes Land. Sammen med cyklerne medfølger hjelme og andet nødvendigt udstyr og vi leverer hvor I ønsker at starte og slutte turen.

Vores kvalitets mountainbikes er en garanti for en god og sikker oplevelse og vi kan derfor tilbyde en fantastisk tur på nye lækre 29′′ cykler fra Merida. Luftaffjedret forgafler og hydrauliske skrivebremser er med til at sætte en høj standard. Vi har alle størrelser og ca 40 stk. på lager. Perfekt til en aktiv tur på MTB sporet eller i skoven på stierne.

Vores Citybikes med kurv, lås og lygter gør det nemt at komme rundt og fungerer perfekt som bycykel eller turcykel på lette stier og veje. De passer alle med en højde på 135cm eller mere.

Ved større udlejninger, tilbyder vi levering/afhentning efter aftale, alle steder på Sjælland.
Priser
2 timer kr. 200
4 timer kr. 325
Hel dag kr. 425
Weekend / Uge - kontakt os

Klik på "Book nu" nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til cykel leje.

BOOK NU

Scroll til toppen
Kontakt os

Ring 5389 0585 eller skriv til os via formularen.