Overnat i skovene i den fantastiske nationalpark

Til lands og til vands

Sikkert afsted

Fælles oplevelser

Lej et komplet hængekøje sæt, til en skøn overnatning, og få hjælpe af instruktør.

 

🍀 Velkommen til en spændende mulighed for overnatning i Nationalpark Skjoldungernes Land. 🍀
Lav mad over bål, sove i hængekøje, og ellers bare nyde stilheden, nærværen og den skønne ro som naturen stiller til rådighed.
Overnatning i hængekøjer også kaldet hammock, er en utrolig dejlig måde at overnatte på. Man ligger fantastisk og der er underlag i køjen så man nemt holder varmen og ligger blødt. Der medfølger oversejl, så en regnbyge blot er et ekstra spændende element i oplevelsen, samt myggenet.
🍀 Her kan du leje alt udstyret til overnatning i skoven mellem træerne, og også booke en instruktør som hjælper dig i gang. 🍀 

Hængekøje

Udstyret:
Et komplet hængekøjeset fra os, indeholder følgende: Selve hængekøjen, underlag så man ligger blødt og der virker også isolerende mod kulde og vind. Monteret myggenet, samt oversejl, kaldet TARP, som holder duggen væk, giver læ og giver et tørt sovested i regnvejr. Snore og alt dertil medfølger. Det eneste du skal have med, er humøret og din sovepose. Så er du klar til overnatning i skoven.
Pris kr. 200 for 24 timer. 1 komplet sæt.

Instruktør:
Hvis du gerne vil have hjælp til at finde et egnet sted i skoven, samt ophængning af køjer og andre gode råd, så kan vores instruktør hjælpe. Det tager ca. en lille times tid at sætte en hængekøje op med Tarp. Instruktør kan også give anbefalinger til alt omkring udelivet, madlavning osv.

Basis 1-2 time: Pris kr. 500.
Her finder vi et godt sted sammen, og etablerer lejren og sætter i hvert fald en hængekøje op.  

Ekstra timer: Pris kr.250.
Her kan man evt. se på mulighederne for bål tænding, mad/kaffe over bål, eller nedtagning af hængekøjer.  

Generelt omkring etablering af lejr:
Find om muligt et sted, hvor der ikke er stier i nærheden og trafik af gående, cyklister osv. Men gerne i nærheden af godkendte bålpladser og shelters, hvor der ofte er muld-toiletter.
Reglerne siger, hvis du ikke benytter dække, (Tarp) er du velkommen overalt i Boserup Skov og Bidstrupskovene. Alternativ skal du søge mod de godkendte teltpladser. Se mere TELTPLADSER I NATIONALPARK SKJOLDUNGERNES LAND Primitiv overnatningsplads

Velkommen udenfor. /Henrik

Tlf. 2937 0852 henrik@fjordlandet-outdoor.dk

Scroll to Top
Kontakt os

Ring 5389 0585 eller skriv til os via formularen.