Lokale virksomheder skaber unikke oplevelser i nationalpark skjoldungernes land

Fjordlandet Outdoor – Indgangen til Nationalpark Skjoldungernes Land.

I Nationalpark Skjoldungernes Land skaber Fjordlandet Outdoor lokale oplevelser med udgangspunkt i de fantastiske omgivelser området giver. Vi elsker at være ude i naturen og glæder os til at tage alle med på oplevelser i den skønne nationalpark.

 Lokale guider og fælles oplevelser

Vi tilbyder unikke fælles oplevelser i Nationalpark Skjoldungernes Land. Oplevelserne inkluderer altid lokale guider der viser lokale steder, fortæller lokale historier og som folder alle de fantastiske tilbud ud, som Skjoldungernes Land indeholder. Alle vores oplevelser er centreret omkring et tema, der gør turen helt unik og tilpasset særlige interesser. Vi tilstræber os på at lave oplevelser for alle og udvikler hele tiden vores ture så vi kan få vist det fantastiske skjoldungernes land frem for så mange så muligt.

 Outdoor oplevelser til lands og til vands.

Vi skaber unikke oplevelser i skjoldungernes land til lands og til vands ved vandreture, ved at benytte Mountainbike, Havkajak, Paddleboard og ved at have de dygtigste instruktører og guider. Kombinationen af de mange transportmidler, skaber unikke muligheder for oplevelser i hele området ved skjoldungernes land.

Fjordlandet Outdoor – hvem er vi

Vi er 3 lokale aktører der via et samarbejde vil gøre det lettere for interesserede at komme ud i vores fantastiske natur.

Vi ønsker at:

Alle får mulighed for at benytte naturen mere, så den fysiske og mentale sundhed forbedres.
Alle benytter naturen på en hensynsfuld måde.
Samarbejde med andre aktører om at udvikle oplevelser i naturen.

Scroll to Top
Kontakt os

Ring 5389 0585 eller skriv til os via formularen.