Unikke outdoor firmaevents
Vi tilbyder unikke outdoor firmaevents i skønne naturomgivelse og med udfordringer og sjov for alle.

Til lands og til vands

Udfordringer for alle

Fælles oplevelser

Fjordlandet Outdoor tilbyder mange muligheder for et succesfuldt firmaevent

Vi kombinerer forskellige aktiviteter og tager hånd om hele jeres arrangement. 
Vi har fokus på de gode oplevelser hvor alle kan deltage på forskellige præmisser og ingen kommer derud hvor det ikke er rart. 
Dét er fælles oplevelser. Til lands eller til vands. Hent inspiration til jeres firmaevent nedenfor.

kajakpolo firmaevent

KAJAKPOLO
firmaevent

Et godt spil kajakpolo er noget af det bedste når I skal have en sjov outdoor oplevelse med kollegerne.

Læs mere

Kajakpolo er for ALLE og man falder kun i vandet hvis man selv ønsker det. Når I kommer til firmaevent ned kajakpolo har vi alt udstyr der skal til, dvs. våddragt etc. Efter at have klædt om, delervi jer i hold af 3-4 personer som spiller kampe mod de andre hold. Der er intensitet og grin på –og essensen af et sjovt outdoor event med kollegerne. Det giver vi garanti for. Efter kampen finder vi vinderholdet og der er tid til hygge og afslapning i vores camp. Kajakpolo firmaevent tager fra 1,5 time alt efter deltagerantal.

 BOOK NU

MTB
firmaevent

På Mountainbike rundt i nationalparken er der garanti for en udfordrende oplevelse med kollegerne

Læs mere

Til et firmaevent med oplevelser på MTB i Nationalparken Skjoldungernes Land sammensætter vi et par aktive timer som passer til jeres ønsker. Vi har stor fokus på at alle har en fantastisk oplevelse. Hvis holdet er over 10 deltagere, har vi altid 2 guider med på turen, og ved større hold, er der ekstra mandskab med, for at kunne opdele undervejs hvis der skal være høj fart med indlagt race på MTB sporene, imens de andre tager en rolig tur på de mange brede grusstier. Tager fra 2 timer.

 BOOK NU

SUP
firmaevent

Stand Up Paddling er en fantastisk outdoor aktivitet til et firmaevent og perfekt til at få rystet teamet sammen!

Læs mere

Vi har fokus på at ALLE får en sjov dag på vandet, og at I samtidigt får skubbet til jeres grænser og hygget jer sammen. Sikkerhed er vigtig for os og vi tilpasser os forskellige niveauer i gruppen. Tag din kollega eller chef under armen, skift arbejdstøjet ud med en våddragt og oplev Nationalpark Skjoldungernes Land fra et Paddleboard. Outdoor firmaevent når det er absolut sjovest. SUP firmaevent tager fra 2,5 time.

 BOOK NU

HAVKAJAK
firmaevent

En fantastisk oplevelse i nationalparken til vands. Udfordringer og sjov i en havkajak, hvor ALLE kan deltage.

Læs mere

Vi tager afsted på Nationalpark Kayaking som er en kajaktur på minimum 2 timer i Nationalpark Skjoldungernes Land med fokus på naturoplevelser, fælleskab og dyrelivet, alt sammen på Roskilde Fjord.

 BOOK NU

Roskilde
Xplorer​

En sjov outdoor udfordring hvor deltagerne bliver guided rundt i Roskilde for at finde check-point og løse opgaver i grupper.

Læs mere

Det foregår til fods og med en tablet i hånden. I får stillet
udfordringer som I skal løse sammen mens i ser byens kendte, og mindre kendte, steder undervejs. Det er en konkurrence med spørgsmål om byens seværdigheder, gåder og logiske tests som I kun kan løse ved at hjælper hinanden. Digital teambuilding når det er sjovest og en særlig måde at opleve Roskildes seværdigheder, og hinanden, på. Tager fra 1,5 time.

 BOOK NU

breakout game firmaevent

Outdoor escape game

Vi spærre jer inde, ude. Det  populære breakout spil, bare udendørs men med samme spænding og sjov.

Læs mere

Vi laver alting udenfor og derfor har vi et outdoor escape game. I får et begrænset tidsrum til at slippe ud af et afgrænset område. I bliver spærret inde, ude. I mindre grupper skal I rundt i området for at finde ledetråde som kan hjælpe jer til den virtuelle udgang først. Alle spørgsmål og aktiviteter kan kun løses når I arbejder sammen som et hold. Det hold der kommer først ud og med flest point i behold vinder dysten. En udfordrende dyst hvor alle kommer i spil. Vi spiller både sommer og vinter. Tager 1,5 time

 BOOK NU

Vildmarksbad på roskilde havn

Outdoor
Wellness

Vi kan tilbyde jer en fantastisk outdoor wellness afslutning på dagen med et dejligt opvarmet vildmarksbad. 

Læs mere

Vildmarksbadet står i vores hyggelige camp på Roskilde havn. Vi fyrer op i ovnen så vandet er dejligt varmt til jer. I køleskabet er der kolde drikkevarer med blandt andet vin, store øl fra det lokale Musicon Mikro bryggeri og sodavand. En perfekt afslutning på en god dag er i et vildmarksbad, med en kold drink. Det er bestemt “teambuilding” for alle. Tager 1,5 time

 BOOK NU

Vandretur i nationalpark skjoldungerens land

Vandretur i Nationalparken

Tag kollegerne med på Vandretur i den skønne nationalpark. Vores guider er lokale, med lokale historier og smagsoplevelser.

Læs mere

Vi tager jer med ud og oplevelse nationalpark Skjoldungernes Land til lands, på nogle af de populære stier. Altid med lokale guider, og fælles oplevelser. Vi sørger for en komplet oplevelse med guider, unikke steder og evt. lokale smagsoplevelser.

 BOOK NU

Kajaktur i nationalpark skjoldungernes land med overnatning

På tur med overnatning

Tag med på tur i Nationalparken med overnatning i fælles telte, mad over bål og transport til lands eller til vands

Læs mere

Vores ture med overnatning i Nationalparken tager jeg med ud på en fantastisk outdoor oplevelse i trygge ramme. Vi bevæger os afsted enten til lands eller til vands. Overnatter i 8 personers fælles telte, laver mad over bål og afslutter med bål hygge. Dagen efter får vi en god morgenmad inden vi begiver os tilbage til civilisationen. En suveræn oplevelse for fællesskabet og teambuilding i andre rammer. Medbring kun egen sovepose og personlige fornødenheder.

 

 BOOK NU

teambonding med fjordlandet outdoor

Teambonding til lands

Teambuilding på den medmenneskelige måde hvor det er lidt svært, alle lykkes lidt, vi har øje for hinanden og gode oplevelser  

Læs mere

Teambonding har fokus på relationer mellem medarbejdere og lægger op til at øve en empatisk dialog tilgang. Hvad åbner dialogen og hvad lukker dialogen.

Alle kan være med og skal ikke være nervøse for uventede overraskelser.

Ideen med Teambonding er, at gruppen får et større kendskab til de deltagere, der nu er i gruppen og en større indsigt i gruppens egentlige formåen. Her bliver deltagerne ofte positivt overraskede.

 BOOK NU

Gourmet mad på bål i det fri

Mad på bål sammen med kollegerne kræve rolledeling og samarbejde. Det er sjovt og dejligt at spise egen mad bagefter

Læs mere

Mad på bål – gastronomi i det fri

Seks timer hvor samvær og gourmetmad er i højsædet. I har god tid til at være sammen på en ny måde, og forventningens glæde vil brede sig i gruppen, efterhånden som middagen under åben himmel finder sin form i jeres hænder.

Menuen kan være grillet vildt, fasaner i flødesovs, varmrøget laks, okse- eller dyrekød bagt i saltdej, grydebrød med friskkærnet smør samt friske salater. Alt sammen lavet af jer selv med hjælp og vejledning fra vores kok og instruktører. Vi bruger hovedsagelig økologiske råvarer fra den årstid vi er i.

 

 BOOK NU

Sejlads i et vikingeskib

Vi benytter årerne til at finde rytme sammen med kollegerne og nyde bølgernes skvulp mod båden.

Læs mere

Kontakt os