Havkajak kursus
Tag et Havkajak kursus i Nationalpark Skjoldungernes Land
MTB kursus
Tag med på intro kursus og lær teknikken til at komme sikkert rundt på MTB sporet.
Previous
Next

Til lands og til vand

Uddannede instruktør

Sikkert ud i Nationalpark Skjoldungernes Land

INTRODUKTIONS KURSUS TIL MOUNTAIN BIKE & KAJAK

Vil du gerne ud og opleve den skønne nationalpark på egen hånd?  Men også gerne være sikker på at du kommer godt afsted, og hjem igen? Vi holder faste introkurser til MTB & Kajak hele sæsonen. Med de dygtigste instruktører sikrer vi dig en tryg start på dine outdoor oplevelser. Meld dig til et af vores kurser så garanterer vi at du får en god start. Til lands og til vands i Nationalpark Skjoldungernes Land.

MTB intro kursus​

Mountainbike introkursus

Tag med på introkursus og lær teknikken til at komme sikkert rundt på MTB sporet.
For nybegyndere og lettere øvede som gerne vil have styr på de grundlæggende tekniker i mountainbike kørsel. Vi starter med gennemgang af gear, bremser, teknik og lette øvelser, inden vi tager afsted i roligt tempo på MTB sporet. Undervejs holder vi pauser og bygger lidt mere teknik på, som afprøves undervejs på turen.

Efter kurset vil du have helt styr på din grundposition og bremse teknik, hvilket er de mest basale elementer for MTB kørsel. Varighed 2 timer, alle kan deltage uanset form. Vi kører tempo så alle kommer sikkert med rundt. Garanti for store smil og grin undervejs, og måske lidt sved på panden. Vi afvikler intro kurser i Boserup skov og Bistrup skoven. klik på knappen nedenfor og find vores næste intro kursus. MTB intro kurser udbydes af partner HEDELAND MTB TOURS.DK
Hvis i er en grupper, så tag endelig fat i os, og vi laver jeres eget kursus med instruktør.
BOOK NU

Havkajak intro kursus

Havkajak kursus

INTRO KURSUS: Er du nysgerrig efter at finde ud af om havkajak er noget for dig? Her har du mulighed for at få et indtryk af de fantastiske oplevelser havkajak verdenen byder på. På vores intro kursus lærer du alle de basale teknikker til at styre kajakken og hvordan du sikrer en tryg sejlads. Intro kurset tager 3 timer og inkluderer alt nødvendigt udstyr: Kajak, pagaj, og svømmevest. Alt du skal medbringe er eget badetøj, evt. våddragt, et håndklæde og dit gode humør. Prisen for kurset er kr. 450,- per deltager og foregår på Holbæk havn
IPP2 KURSUS: Har du lyst til et længerevarende 2 dages kursus kan vi tilbydes vores populære IPP2 kursus. På dette kursus lærer du de grundlæggende ro- og redningsteknikker, så du er i stand til at hjælpe dig selv og andre ved en kæntring. Vi fokuserer også på korrekt roteknik og skadesforebyggende roning, så du får mest muligt ud af turen. Øvelserne foregår under trygge forhold og under kyndig instruktion af uddannede havkajakinstruktører. Dette kursus følger Dansk Kano- og Kajakforbunds IPP2-niveau, og giver dig mulighed for at blive certificeret roer under International Paddle Pass normerne. Prisen for kurset er kr. 2150,- og inkluderer et 5-turs klippekort til leje af kajak når det passer dig efterfølgende.
Det er en forudsætning ved begge kurser at deltagerne kan svømme.
Havkajak kurserne udbydes af partner Kajakmanden.dk. Klik på knappen nedenfor for at booke et kursus der passer dig.

BOOK NU

Scroll to Top
Kontakt os

Ring 5389 0585 eller skriv til os via formularen.